10.09.2011

Bokhyllekonkurranse


 Bokhylle.  NRK har satt seg fore å kåre Norges fineste bokhylle. Det er klart vi skal være med å kjempe om prisen: din egen høyde i høstens boknyheter. Det vil si 182 nye hyllecentimeter med bøker, dersom vi vinner. Mange fine bidrag er påmeldt, du kan se dem her. Vi krysser fingrene.


Dette står om vår bokhylle: «Bokhyllen er hjemmelaga, med god hjelp fra samboer og familie, og består av kasser i ulik størrelse og dybde, laget av mdf. Den har blitt utvidet flere ganger, og nå er det på høy tid med nok en ekspansjon. Hylla står i stua, og strekker seg over den ene langveggen, og rundt hjørnet. Den kan oppleves som kaotisk, men har en klar logikk hvis man legger godviljen til.

Favorittbøkene står stort sett i hylla. Hvis jeg skal trekke frem en spesiell hylle, så blir det den rett over alle de fargeglade tredukkene - der står nemlig Vigdis Hjorths bøker. Ellers er det mest skjønnlitteratur i samlingen, en del filosofi, lyrikk, fagbøker og biografier. Noen krimbøker har også sneket seg inn. Det er en pågående kamp i heimen om hva/hvem som skal få plass i kassehyllene; som bildet viser er bøkene i flertall, men hist og her har ulike kreaturer fått innpass.»


5 kommentarer:

/catharina sa...

mad fin bokhylle, hvor er kassene fra?

steffi sa...

Tusen takk! De er hjemmesnekra - om det er materialet du spør etter, så er det MDF fra Maxbo!

Anonym sa...

Så morsomt. Jeg tenkte faktisk på dere da jeg leste om denne konkurransen. At dere burde sende inn et bidrag. Og det har dere jo gjort. Flott!

steffi sa...

Takk, anonym! Men hadde vært mye morsommere om du ikke var anonym, foråsidetsånn!

/catharina sa...

godt snekra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...