21.07.2008

Sommer = serier på DVD

Dersom noen skulle ønske et tips for hva man kan bruke lange sommernetter (-dager?) på, er dette et godt bud: Dramaserien Brothers&Sisters fra 2006. Her har man rasket sammen mange godbiter, skuespillertalent kommer som perler på en snor. Blant annet Rachel Griffiths (Six Feet Under), Calista Flockhart (Ally McBeal), og ikke minst Sally Field, som glitrer i sin rolle som mor til alle brødrene og søstrene. Sally fikk også en Emmy i 2007 for sin innsats. Jeg må i tillegg, som spirende dramaturg, få påpeke det fantastiske manuset og historiefortellingen som ligger til grunn. Jeg skulle ønske jeg kunne si at dette er noe for alle aldre, men det passer vel først og fremst for kvinner i 30-50 åra... også meg da. To sesonger er vist på tv. Sesong 3 sendes i USA fra 28. september 2008 (søndager), på ABC.

Justin: Uh, not that I don't love thumbing through gay porn… I'm sorry, male clothing catalogs… But what am I doing here, bro?
Kevin: Be nice or I'll put you on the mailing list

2 kommentarer:

Unknown sa...

eg drøymer om den tida eg er kvinne mellom 30 og 50 (litt fordi damer er heitast då, lets face it.), så det er ein fin serie for meg òg. Kun åtte år og to og ein halv månad att :D

Erlo sa...

HEhe... ok! Du Isabel, og jeg er unntaket. Men, som vi alle vet, det er unntakene som bekrefter reglene. Og sånn er det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...