04.08.2008

Make it yourself

Vi leter alltid etter hva vi vil ha til leiligheten, men har ikke helt innsett at vi kan lage veldig mye selv! For å bo i en leilighet der du nesten vandrer i en IKEA-katalog kan fort bli litt kjedelig. Heldigvis finnes det tusen måter å gjøre IKEA spennende og personlig på. Etter å ha brukt kvelden på å undersøke Design*Sponge, har følgende inspirert meg:


foto: fra Design*Sponge.

Fantastisk alternativ til korktavle: Ved å bruke HEAT fra IKEA, kan man på en enkel måte lage en idèvegg. Perfekt for kontoret, eller arbeidsplassen i leiligheten.

begge foto: fra Design*Sponge.

Noe av det største dilemmaet så langt, har vært å finne den perfekte taklampe. Her er to alternativet på hvordan lage taklampe selv:
Det øverste bildet kan man på en enkel måte bruke BURKEN fra IKEA i ulike størrelser, som lampe! Eller som på bildet, for å oppnå en enda mer personlig variant: Norgesglass eller andre syltetøyglass med lokk. Alt som skal til, er å lage et hull i lokket, trer gjennom en lampeledning og kobler det hele sammen. Perfekt! 
Det nederste bilder er MELODI fra IKEA brukt som utgangspunkt, og ved å bruke f.eks filtbiter, går det an å lage en helt unik lampe, full av egenart.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...