11.03.2011

Lite lys + IKEA Hack?

foto: privat + dårlig photoshop-montasje

 Belysning.  Erlos er plaget med lite lys. Og det er jo mørkt her, noe bildet (over til venstre) illustrerer. Men leiligheten som er ikledd betong, har med årene blitt mer og mer som en hullete ost. Så for å ikke utsette den for flere hull, er taklysalternativene få. MEN: IKEA har noe så genialt som REGOLIT, en gulvlampe med en gigantisk skjerm, som kan lett fungere som en taklampe. Og hele smæla koster 498,-! Men skjermen er både altfor stor og ikke særlig fin. Så da tenkte jeg: det må vel være mulig å hacke den med en ny skjerm?


1: Regolit fra Ikea. Diameter på skjerm: 73 cm. 2: Shiro fra Habitat. Diameter på skjerm: 50 cm. 3: Aperture fra Habitat. Diameter på skjerm:
58 cm. 4: Fl/y fra Kartell. Diameter på skjerm: 52 cm.


Jeg tror det skal gå an, for et raskt søk i google viser at andre har gjort det samme — nemlig skiftet skjerm på sin REGOLIT. Det er verdt et forsøk! Så for å raskt gå gjennom nummerene her — nr. 1 er skjermen som er på, nr. 2 har vi 2 stk av (vi skulle henge de opp i gangen i fjor sommer — men det har ennå ikke skjedd...), nr. 3 er en ganske fin en fra Habitat, og nr. 4 er kun for å vise størrelsen i forhold til taklampen vi har i dag — dog over spisebordet.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...