03.01.2012

Nyttårsaften 2012

 Nytt år.  Med Steffi på Norges vestkyst, feiret Hilde og jeg siste dag i 2011 på vårt vis i Oslo. Maten spiste vi på kontinentalt vis, dvs. seint. Vi underholdt oss selv med spillet Ubongo (Hilde vant, og nå er hun fan). Å høre «Happy New Year» på repeat er obligatorisk. Ellers stod spotify (søk: Christmas Party) for musikken til allmenn jubel. Vi drakk gode drinker. Selvfølgelig. Spiste sju slag julekaker importert fra Åfjord. Selvfølgelig. En fin slutt på det gamle året, og en frisk start på det nye.

På menyen sto urtedampet kalkunfilét, fløtegratinerte poteter og rosenkål, hilsen Ingrid Espelid Hovig. Waldorfsalaten glimret med sitt fravær... jaja. Aperol Spritz var den forfriskende appetittvekkeren denne kvelden, laget av Hilde med smuglergods. Oppskriften har du her. Den blomsterbroderte duken har skapt oppmerksomhet, hipt og trendy, og er altså arvegods. Vi sølte ikke.

Dessert, Sjokoladepavlova med bærbonanzalokk, var det Hilde som fiksa. En mektig og fantastisk-orgasmisk opplevelse som måtte foreviges med mobilen. Oppskriften finner du her.
Klokka littførtolv kledde vi oss passende og vagga, stinn av mat, bort til parken for å se fyrverkeriet. Det viste seg å være risikosport, da mengder uloveligheter gikk av både her og der. Vi hadde stjerneskudd. Etter en stund gikk vi tilbake, og tilbake drakk vi musserende (ikke sjampanje; vi er jo studenter, må vite). Alle var enige om at det hadde vært en fin kveld. Dagen derpå gikk med til å spise rester (av kaka) samt Tour de Ski på tv. Godt nytt år 2012!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...