04.02.2012

Spisestue #3

foto: privat

 Oppdatering.  Så hva har skjedd på hjemmefronten siden sist? Mye. Men alt er ikke like bloggvennlig, dessverre kan man kanskje si, men det er ikke alt i verden som er like gøy å lese om. Believe me, I know. Men ting skjer da fordiom! I tillegg til andre stressfaktorer, har vi i første runde gjort leiligheten klar for å bli snudd på hodet, og en naturlig konsekvens var å selge unna møbler som vi ikke har fått plass til, eller trodde vi ikke kom til å få plass til senere. Så hva skjer? Vi selger møblene våre! Vi selger sjela vår! Vi tyr til alle orddelingsfunksjonshemmedes myldreplass: nemlig finn.no. Et flott sted. Vi ga vekk kjøleskapet vårt etter å ha fått nærmere 5000 henvendelser. Det beviser at det ikke bare er på sunnmøre folk blir ville i blikket av noe som er gratis. Det var ikke akkurat trist å bli kvitt det, men møblene derimot...

foto: boligmagasinet

Det var en tilsynelatende normal kveld i leiligheten — jeg hadde fått tak i det nyeste Boligmagasinet, og lite visste jeg at jeg kom til å få mitt livs sjokk. For der, på side 70, WOW, drømmeleiligheten! Og hva er det jeg ser der i høyre hjørne på side 71? Jo! Konsollbordet «vårt»! Det svartmalte konsollbordet vårt, som vi nettopp hadde solgt på finn.no! Sjukt! Og ikke nok med det — disse folkene har faen meg TO av samme! Jeg, med vantro i stemmen: «Se! KONSOLLBORDET VÅRT. Og de har TO! Hvorfor solgte vi vårt??» Erlo: «Vi ferr ring og sæj att vi skalj ha dett tebaks. Og dessutendem har jo sekkert fløtta rundt på samma bordet, førr å lat som» Meget mulig. Men tenk! Her er det altså, bordet-vi-trodde-vi-aldri-i-livet-kom-til-å-få-solgt ettersom vi hadde vært så råflotte å mala det! Og noen tenkte det samme som oss, noen gjorde akkurat det samme med det brunstygge konsollbordet fra IKEA!

foto: boligmagasinet

Så her dukker det jaggu opp igjen. Men se fine spisestua! Og de har malt den GRÅ. (Jakten på den perfekte gråblå har gitt resultater, dette krever dessuten et eget blogginnlegg!) Og siden Erlos ikke akkurat er solgt på ideen om en mørkegrå vegg, så siterer jeg — ordrett — Mads Hildebrandt Friis (det er forøvrig det mennesket som bor der heter), 35 år, koordinator: «Vi ville gerne have en mørkegrå farve, men vi var nervøse for, at den ville blive for mørk. Heldigvis er vi blevet mere og mere glade for farven. Hvis vi havde beholdt det hele hvidt i hvidt, var de smukke paneler og stukken helt forsvundet».
WOW. Solgt. Eller?

Fortsettelse følger!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hello. remarkable job. I did not anticipate this. This is a great story.
Thanks!

Review my website; free internet dating sites

Anonym sa...

I have mastered some new items from your
web site about personal computers. Another thing
I've always considered is that computer systems have become an item that each family must have for several reasons. They supply you with convenient ways in which to organize the home, pay bills, search for information, study, hear music and in many cases watch tv programs. An innovative strategy to complete every one of these tasks is by using a mobile computer. These pc's are mobile, small,
effective and lightweight.

My homepage; face book of sex

Anonym sa...

I have come to understand that costs for on-line degree pros tend to be an awesome value.
For instance a full Bachelors Degree in Communication in the University of Phoenix Online consists
of 60 credits at $515/credit or $30,900.
Also American Intercontinental University Online makes available Bachelors of Business Administration with a entire
study course requirement of 180 units and a tariff of $30,560.
Online degree learning has made getting the education been so detailed more
than before because you could earn your own degree in the comfort of your house and when you finish working.
Thanks for all tips I have certainly learned from your blog.


Stop by my web-site :: website dating

Anonym sa...

Wow! This blog looks exactly like my old one! It's on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

Here is my web blog gossipcity.org

Anonym sa...

I really wanted to write down a note so as to express gratitude to you for all of the
lovely tips and hints you are showing at this site.
My time-consuming internet research has now been rewarded with wonderful facts and techniques to go over with my co-workers.
I 'd assert that many of us visitors actually are truly fortunate to live in a wonderful community with many brilliant people with great concepts. I feel pretty happy to have discovered your entire website and look forward to some more exciting minutes reading here. Thanks once more for a lot of things.

Here is my web-site - facebook of sex

Anonym sa...

Through my investigation, shopping for electronics online can for sure be expensive, nevertheless there are some tips and tricks that you can
use to help you get the best discounts. There are continually ways to
discover discount deals that could make one to have the
best electronics products at the lowest prices. Thanks for your blog
post.

my web site facebook sex

Anonym sa...

I'll right away grasp your rss as I can't to find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service.
Do you have any? Please permit me realize in order that I may subscribe.
Thanks.

Also visit my web page: バーバリー 時計

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...