29.09.2010

Pizza på en tirsdag

I går var det fredag på tirsdag i heimen. Stefflos disket opp med selvmekkapizza. Han elta og knadde så melskyen sto rundt ham. Kokte saus, hakket løk og tomat til den store gullmedalje. Det gikk slag i slag. Man skulle tro han ikke hadde gjort annet.
Hvorfor være så konvensjonell hele tiden? Steff finner nye kreative måter å bruke kjevle på. Og hvorfor ikke, når resultatet blir som det ble, altså pizza? Og vi åt og vi åt, klappet oss på magen og åt litt til. Frykten var der for at vi skulle våkne opp og tro det var lørdag, forspiste på pizza som vi var. Hva blir det neste, kan man spørre, tacos på en torsdag? Grøt på en mandag? Lammefrikassé på papptallerken og vin rett fra dunken? Den som lever får se, sier vil til oss selv.
Vel, siden det var rester ble det pizzalunsj på en onsdag. Se, det er et hjerte, og smakte fortreffelig, og jeg elsker Peter Høeg, som skriver ditto (som pizzaen altså). Debutboka hans, Forestilling om det tyvende århundre er særdeles underholdende lesning. Dagens boktips, der altså. Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...