13.12.2010

Brettspillets gleder / eller mangel på pokerfjes

På grell rød juleduk prøvde vi ut det splitter nye Bezzerwizzer underholdning i går. Der var det kategorier som bestselgere, slager, media, film, tv-serier, klassisk og jazz, pop, reklame, samt favoritten allsang. Underholdning altså. Både Hilde, Steffen og jeg er hva man må kunne kalle drevne Bezzerwizzerspillere, men den knæsjrosa underholdningsutgaven hadde vi altså tilgode å prøve. Kvelden var artig, og den gav oss en grunn å spise/drikke opp efterlatenskapene fra forigårsdagens fest.
Det er et gøy spill, og da spesielt musikkategoriene, for der blir man sittende å synge, for å komme frem til sangtekster, for eksempel: «Hvordan starter Jan Teigens Mil etter Mil?»/«Hvorfor var måltrosten så glad, i sangen Lille måltrost?». Steffi lever seg som alltid inn i spillets verden, men som Hilde sa, så må han kanskje jobbe litt med pokerfjeset sitt. Over og ut.

1 kommentar:

re:signert sa...

Alt er litt mere artig med en BUD på bordet. HELT tilfeldig inom deg. Googlet "bilder av Pall" og det kom et bilde opp på din blogg. Vært litt rundtom her nå, og dette var et deilig sted å være. Chill, stemning, glede og hverdag. JEG LIKER! Sånn er blogglandia. Plutselig kommer man over noe ukjent. Hyggelig! God jul! Mvh. Signe Schineller

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...